Produse

Berea de casa o puteti gasi pe piata ambalata sub 2 forme diferite, speciale create pentru clinetul cel mai pretentios.

Forma de prezentare a fost imbunatatita in fiecare an.

 sub forma de PET de 2 litri;

 sub forma de PET de 0.5 litri;

Orice alegere ati face calitatea este aceeasi garantat!

Cum se fabrica

Dorim sa va aducem la cunostinta cum se face berea noastra de casa. Dar pentru a evita plictiseala cu detalii tehnice, va spunem cum se face berea de casa in 5 pasi:

null
Pentru ca berea este 90% apa, aducem acest principal ingredient din izvorul cu cea mai pura apa.
null
Macinam maltul la moara, apoi il punem la inmuiat timp de 90 minute, la o anumita temperatura.
null
Spalam maltul la o temperatura de 78 grade, apoi scoatem mustul si il punem la fiert, timp de 90 de minute, adaugand hameiul si celelalte ingrediente.
null
Punem in butoaiele de fermentare si adaugam drojdia, apoi lasam 14 zile la fermentat.
null
Suntem aproape gata! Imbuteliam in sticle si din nou lasam la fermentare 7 zile, la o temperatura constanta de 20 grade. Apoi, iar la maturat 5 zile, scazand temperatura la 14 grade.
Bere de casa Cikoria